Kotona:

Pujota lattiaharjan harjasten päälle sukkahousun lahje – kyllä lähtee villakoirat talosta!

Sukkahousuista saa hyvän sipulipussin.

Tee saksenkärjellä reikä sukkahousujen molempiin kärkiosiin. Laita sitten sormi toiseen reikään ja kynä toiseen: Näin sinulla on kätevä harppi.

Leikkaa sukkiksien lahkeesta pieniä renkaita – ovat hyviä tukkakuminauhoja, jotka eivät kuluta hiusta.

Leikkaa sukkiksien lahkeesta pieniä renkaita ja tee niistä ketju – sitä voi käyttää esim. joulukuusen koristeena tai mihin vaan juhlaliputukseen.

Puutarhassa:

Saippua-automaatti puutarhaan: laita vanhoja saippuapaloja sukkahousun sukkaan. Sido sukka vesipostiin ja näin sinulla on aina saippua käden ulottuvilla eikä saippua katoa!

Sido tukea tarvitsevat kasvit sukkahousunlahkeella tukikeppiin – hellävarainen tapa sitoa hentoja kasveja.

Jos kasvimaallasi käyvät etanat syömässä esim. kesäkurpitsojasi: pujota kesäkurpista sukkahousun lahkeeseen ja jo jää etanalta syömättä.

Laita käytettyjä kahvin puruja sukkahousun sisään ja teen niistä pieni palloja ja ripusta puutarhaan pensaiden oksille. Pysyy rusakot poissa pensaiden kimpusta!

Mökillä:

Pujota sukkahousun lahkeeseen kesäjuomat ja sido toisella lahkeeseen laituriin – kyllä vaan pysyy kylmänä eikä karkaa ulapalle!

Hyödynnä sukkahousuja mökin vessassa vessapaperirullatelineenä. Laita sukkahousun sääriosat täyteen vessapaperirullia ja sitten vain terä leikataan auki saksilla ja sukkahousut vessan seinälle roikkumaan. Ei syö hiiret papereita.