Uhanalaisia kasveja ja eläimiä-sarja (2007)
Sarjan printtien ideana (kuosit Laulujoutsen, Pukinparta ja Hämeen kylmäkukka) on nostaa katukuvaan katoamassa olevien eläin- ja kasvilajien kuvat. Kaiken kiireen keskellä on hyvä muistaa, että maailma muuttuu ja meillä on vastuu siitä mihin suuntaan se muuttuu.

Ristipistot-sarja (2013)
Katoavaa käsityötaidetta edustavat rajantakaisesta Karjalasta tallennettujen kirjontamallien pohjalta tehdyt ristopistomallit (kuosit Karjalaisia aiheita ja Elämänpuu). Mallit on muokattu käspaikkakirjonnoista, jotka U.T. Sirelius on tallentanut. Ristipistomallit ovat tervehdys historiasta, jonka jatkumoa olemme itsekin.

Henkinen tuki-sarja (2014)
◉ Sarja syntyi kaipuusta voimasanoihin, joilla ilmaista voimauttavaa tunnetta tai toivetta: Rakkautta, Empatiaa, Voimaa, Rohkeutta.

Pitsit-sarja (2015)
◉ Sarja syntyi kunnianosoituksena katoaville käsityöammateille kuten pitsinnyplääjät.
Sarjassa kuosit Raumanpitsi sekä Vanhat pitsiliinat.

Paarlastikasvit-sarja (2016)
◉ Paarlasti- eli painolastikasvit-sarja (kuosit Ketomaruna ja Pikkutakiainen) kommentoivat maailman muuttovirtoja. Painolastikasvit ovat kasveja, jotka ovat rantautuneet Suomeen purjelaivojen paluulastien mukana ja sopeutuneet Suomeen.

Himmelit-sarja (2016)
◉ Sarja syntyi jouluksi 2016 tuomaan leppoisaa mieltä. Ajatuksena on mielentila, kun seuraa himmelien rauhallista pyörivää liikettä.
Sarjassa on kuosit Helmihimmeli ja Himmeli.